FonoKinoteka predstavlja- koncert: MIKI SOLUS

Prvi sjedeći koncert Mikija Solusa u Zagrebu!

Vrckavi i šlampavi Miki Solus, nakon nedavnog izlaska posljednjeg albuma “Muzika o nogometu, jazzu i palačinkama”, održat će po prvi puta sjedeći koncert u Zagrebu u kultnom kinu Kinoteka.

Foto: Marina Uzelac
 Foto: Marina Uzelac

Ovaj nestašni šanjsoner/reper/provokator zagrebačkoj publici predstavit će desetak novih pjesama s duhovitim, originalnim i svježim tekstovima. Na setlisti će se naći i dobri, stari hitovi s prethodnih albuma (“Hipster”, “Pun kufer”, “Život je palačinka”, “Mrtav je Johnny”) u potpuno novim cartoon-gypsy-jazz aranžmanima.

Nakon tri studijska albuma (“Muzika sumnjive kvalitete”, “Muzika za djecu i penzionere”, “Muzika o nogometu, jazzu i palačinkama”), jednog live albuma (“Muzika za klavir, bas i cajon”) i jednog albuma kazališne glazbe (“Carevo novo ruho”), Miki Solus nastavlja potragu za novim zvukom i originalnim idejama u formi trija. Tako će mu se na zagrebačkom koncertu pridružiti Magda Mas (sax/klarinet) i Frane Visković (bas/djembe).

Dođite 23. ožujka u 21 sat u kino Kinoteka! Broj ulaznica je ograničen a ulaznice su dostupne po pretprodajnoj cijeni od 30 kn putem sustava www.ulaznice.hr (online i u agencijama). Na dan koncerta cijena ulaznica je 40 kn.