Program

Dinastija Gucci inspirirana je senzacionalnom istinitom pričom o obiteljskom carstvu talijanske modne kuće Gucci. Obuhvaća tri desetljeća ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete te u konačnici ubojstva. Film prati ambicioznu Patriziju Reggiani, koja udajom za Maurizija Guccija, inače osnivača istoimene kuće, postaje članom ove modne dinastije. No Patrizijine ambicije ne staju samo na tome: njezina prava namjera je zasjesti na njezin tron, kojim trenutačno vladaju Maurizzijev otac Rodolfo i ujak Aldo. Ne bi li ostvarila svoje planove, Patrizia se upušta u niz manipulativnih igara koje će svoj vrhunac imati u ozloglašenom zločinu.

Riječ je o dugoočekivanoj adaptaciji istoimenog bestselera Sare Gay Forden, koji je u procesu realizacije već gotovo dvadeset godina. Na razvoju projekta izmijenilo se niz redatelja (uključujući i Wonga Kar-waija!), a naposljetku je došao u ruke radišnom Ridleyu Scottu. Projekt okuplja impresivnu glumačku ekipu koju predvode Lady Gaga i Adam Driver, a šuška se i da je jedan od istaknutijih kandidata u predstojećoj sezoni nagrada.

 

Pri ulasku u prostorije kina Kinoteka obavezno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz, negativan PCR test (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati). Više na Odluka – obvezno testiranje.pdf (gov.hr)
Ulazak je moguć osobama kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje, što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Osobe koje nemaju odgovarajuću dokumentaciju, nažalost neće moći prisustvovati programima koji se održavaju u kinu Kinoteka.
Ako ste ulaznice kupili unaprijed, a ne posjedujete EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz, povrat novca možete ostvariti putem kanala kojim ste ulaznice i kupili.

U slučaju respiratornih problema, temperature iznad 37,2 ili bilo kojih drugih simptoma bolesti, molimo da odgodite dolazak u kino.