Program

Grad Nasvhille u američkoj državi Tennessee središte je country glazbe. Pet dana uoči godišnjeg glazbenog festivala, koji okuplja vodeće i buduće pjevačke zvijezde, njihove menadžere i fanove, životi nekoliko likova ispreplest će se i s skorašnjom političkom predizbornom kampanjom.

Altmanov ansambl-film jedan je od vrhunaca novog Hollywooda: riječ je o fascinantnoj kombinaciji drame i komedije, društvene i političke satire, čija su estetske inovacije – mozaična dramaturgija i preklapajući dijalozi – bili mogući zahvaljujući pionirskom dostignuću u bilježenju i oblikovanju zvuka, koji je omogućavao istovremeno ozvučavanje i snimanje nekoliko glumaca i njihovih ambijenata. Zahvaljujući ovom tehnološkom dostignuću Jima Webba, zvučna tekstura podjednako je važan element Altmanove freske osobne i političke kakofonije svoga vremena.

 

Pri ulasku u prostorije kina Kinoteka obavezno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu, negativan PCR test (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati). Više na Odluka – obvezno testiranje.pdf (gov.hr)
Ulazak je moguć osobama kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje, što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Osobe koje nemaju odgovarajuću dokumentaciju, nažalost neće moći prisustvovati programima koji se održavaju u kinu Kinoteka.
Ako ste ulaznice kupili unaprijed, a ne posjedujete EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz, povrat novca možete ostvariti putem kanala kojim ste ulaznice i kupili.

U slučaju respiratornih problema, temperature iznad 37,2 ili bilo kojih drugih simptoma bolesti, molimo da odgodite dolazak u kino.