Program

Plaćeni ubojica koji želi napustiti svoj posao i njegova partnerica, koja je potajno zaljubljena u njega. Junak druge je nijemi delikvent koji koristi okrilje noći za različite nepodopštine. Sudbine ovih osamljenih duša ispreplest će se na neonom natopljenim ulicama Hong Konga.

Originalno zamišljen kao segment Chungking Expressa (1994), Pali anđeli zaživjeli su kao samostalan nokturno o urbanim osamljenicima u potrazi za razumijevanjem. S karizmatičnim nastupima Leona Laija, Michelle Reis i Takeshija Kaneshira, začudnim korištenjem ekstremnih širokokutnih objektiva i efektnim spojem melankolije i humora, riječ je o još jednoj prekrasnoj i atmosferičnoj poemi Wonga Kar-waija, koji je u vrijeme nastanka ovoga filma bio na vrhuncu svoje kreativnosti. U Kinoteci prikazujemo nedavno restauriranu inačicu filma.

 

Pri ulasku u prostorije kina Kinoteka obavezno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz, negativan PCR test (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati). Više na Odluka – obvezno testiranje.pdf (gov.hr)
Ulazak je moguć osobama kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje, što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Osobe koje nemaju odgovarajuću dokumentaciju, nažalost neće moći prisustvovati programima koji se održavaju u kinu Kinoteka.
Ako ste ulaznice kupili unaprijed, a ne posjedujete EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz, povrat novca možete ostvariti putem kanala kojim ste ulaznice i kupili.

U slučaju respiratornih problema, temperature iznad 37,2 ili bilo kojih drugih simptoma bolesti, molimo da odgodite dolazak u kino.