Program

Hollywood, 1927. godine. Don Lockwood i Lina Lamont zvijezde su nijemog filma, čija glamurozni imidž puni blagajne kina i kolumne tračerskih novina. No Don i Lina zapravo se ne podnose, a njihova je romansa samo paravan koji održavaju zbog brojnih obožavatelja. Istovremeno, industriju je zahvatila revolucija zvučnoga filma, prijeteći Donu i Lini da budu gurnuti u ropotarnicu filmske povijesti.

Pjevajmo na kiši jedan je od ikoničkih filmova klasičnog Hollywooda, čest gost na popisima najboljih filmova svih vremena, uz antologijske scene koje i danas odzvanjaju filmskom i popularnom kulturom. Hvaljen zbog vrhunske koreografije i spektakularnih plesnih točaka, duhovitih dijaloga i vješte ilustracije industrije na prekretnici, Pjevajmo na kiši sljedeće godine zalazi u svoje sedmo desetljeće, a i dalje osvaja svojim optimizmom, energijom i svježinom.

 

Pri ulasku u prostorije kina Kinoteka obavezno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu, negativan PCR test (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati). Više na Odluka – obvezno testiranje.pdf (gov.hr)
Ulazak je moguć osobama kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje, što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Osobe koje nemaju odgovarajuću dokumentaciju, nažalost neće moći prisustvovati programima koji se održavaju u kinu Kinoteka.
Ako ste ulaznice kupili unaprijed, a ne posjedujete EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz, povrat novca možete ostvariti putem kanala kojim ste ulaznice i kupili.

U slučaju respiratornih problema, temperature iznad 37,2 ili bilo kojih drugih simptoma bolesti, molimo da odgodite dolazak u kino.