Program

„35 DANA OČAJNIČKE BORBE ZA OPSTANAK“

Jung-soo, običan prodavač automobila, vraća se kući s rođendanskom tortom za svoju kći. Prilikom ulaska u tunel događa mu se nešto nevjerojatno – tunel se urušava na njega. Nekoliko minuta kasnije, Jung-soo nalazi se potpuno zatrpan kamenjem. Izvanredne vijesti o urušavanju tunela stvaraju medijsku ludnicu, a jedan nepromišljen novinar prenosi intervju s Jung-soom uživo preko mobitela, što mu prazni bateriju. Ekipa hitne pomoći odmah je angažirana kako bi spasila Jung-sooa i dok njegova nesreća postaje državni problem, vlada obećava punu podršku za njegovo spašavanje.

Dok se Jung-soo bori za svoj opstanak, niz nepromišljenosti odgađa operaciju spašavanja i umanjuje njegove izglede za preživljavanje. Nedugo zatim Jung-soo ostaje bez hrane, vode i baterija za mobitel te je potpuno odsječen od vanjskog svijeta. Dani prolaze bez ikakvog napretka i ljudi počinju gubiti i nadu i interes za njegovo spašavanje. Budući da nitko nije uspio preživjeti takvu katastrofu toliko dugo, njegovu obitelj čekaju teške odluke, a sve to vrijeme nitko ne zna je li Jung-soo živ ili ne.

 

Ulaz na projekciju je slobodan, uz prethodno preuzimanje ulaznice na blagajni kina, a film se prikazuje s hrvatskim i engleskim titlovima.