Program

Westworld je tematski zabavni park napučen androidima. Namijenjen je bogatoj klijenteli, kojima u zamjenu za novac omogućuju ispunjenje svih želja. Dvoje posjetitelja odluče iskusiti uzbuđenje života na divljem zapadu – no nakon što se pokvari računalo koje pokreće park, naći će se u igri na život i smrt, progonjeni odmetnutim revolverašem.

Riječ je o debitantskom kinofilmu Michaela Chrichtona, poznatog pisca tehno-trilera i znanstvene fantastike, čija biografija uključuje klasike kao što su Soj Andromeda (1969), Jurski park (1990) i seriju Hitna služba. Chrichtonov Westworld značajan je kao prvi film koji je koristio kompjutorski generirane slike (CGI), a inspirirao je i popularnu istoimenu distopijsku seriju u produkciji kuće HBO.

Film je u nas poznat i pod naslovom Stari Divlji zapad.

 

Pri ulasku u prostorije kina Kinoteka obavezno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu, negativan PCR test (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati). Više na Odluka – obvezno testiranje.pdf (gov.hr)
Ulazak je moguć osobama kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje, što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Osobe koje nemaju odgovarajuću dokumentaciju, nažalost neće moći prisustvovati programima koji se održavaju u kinu Kinoteka.
Ako ste ulaznice kupili unaprijed, a ne posjedujete EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz, povrat novca možete ostvariti putem kanala kojim ste ulaznice i kupili.

U slučaju respiratornih problema, temperature iznad 37,2 ili bilo kojih drugih simptoma bolesti, molimo da odgodite dolazak u kino.