Program

Anamarija se nedavno zaposlila kao pedagoginja u jednoj osnovnoj školi. Entuzijatično pristupa svome poslu i idealistički vjeruje da  No njezin idealizam doći će na kušnju, nakon što dobije u zadatak provjeriti vremešnog profesora povijesti, čija je radna sposobnost dovedena u pitanje nakon što netko od učenika na YouTubeu objavi snimku s predavanja. U namjeri da riješi situaciju na najbolji mogući način, Anamarija će se upustiti u psihološki rat s profesorom povijesti, ali i ostalim kolegama u zbornici, koji ne gledaju sa simpatijama na njezin angažman.

Dugoočekivani debitantski film Sonje Tarokić, koji kroz autentičan portret dinamike školskoga osoblja pruža uvjerljivu satiru hrvatskog društva. S fascinantno razrađenom mizanscenom, dinamičnom kamerom, pametnim humorom te nadahnutom glumačkom ekipom, Zbornica je film koji ćete dugo pamtiti! Film je svjetsku premijeru imao na festivalu u Karlovim Varima, gdje je osvojio posebno priznanje žirija u natjecateljeskom programu, a posebno priznanje osvojio je i na Zagreb film festivalu.

 

Pri ulasku u prostorije kina Kinoteka obavezno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz, negativan PCR test (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati). Više na Odluka – obvezno testiranje.pdf (gov.hr)
Ulazak je moguć osobama kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje, što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Osobe koje nemaju odgovarajuću dokumentaciju, nažalost neće moći prisustvovati programima koji se održavaju u kinu Kinoteka.
Ako ste ulaznice kupili unaprijed, a ne posjedujete EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz, povrat novca možete ostvariti putem kanala kojim ste ulaznice i kupili.

U slučaju respiratornih problema, temperature iznad 37,2 ili bilo kojih drugih simptoma bolesti, molimo da odgodite dolazak u kino.